Scrum Masters

Mike Henry har certifierade ScrumMasters med lång erfarenhet. Vår specialitet är ledning och Scrum i stora projekt och mogna organisationer främst hos våra större banker, försäkringsbolag, mfl. Vi kallar det ofta “Enterprise Scrum” och arbetar med verksamheten och IT gemensamt för att uppnå högsta möjliga effektivitet.

Exempel på arbete vi gör just nu är hos ett välkänt liv- och pensionsförsäkringsföretag där projektledare från Mike Henry Consulting parallellt arbetar som ScrumMaster. Projektet är stort. Vi ansvarar för en budget på över 20 miljoner under 20 månader. Leveransen är ett nytt försäkringsadministrativt system med integration av en mängd omgivande system för olika ändamål. Under projektets gång har verksamhet och IT arbetat hand-i-hand i två-veckors Sprints, på Scrum-vis, för att nå målen i tid och inom budgetramen.

Vill du veta mer om hur ditt projekt eller organisation kan få vinsterna med Scrum så hör av dig till oss. Enklast är att fylla i dina kontaktuppgifter i fältet nedan så hör vi av oss till dig så snart som möjligt. Du kan också ringa, SMS:a eller skicka mejl. Adress och telefonnummer står längst ner på denna sida.