VälkommenMike Henry AB är ett konsultbolag inom IT- och affärsutveckling som har stöttat svenska och utländska tillväxtföretag sedan starten 2005.

Mike Henrys konsulter tillhandahåller förändrings- och utvecklingstjänster avseende alla aspekterna av systemutvecklingsprocessen. För att göra detta effektivt och till lägsta kostnad använder vi den senaste tekniken och metoderna, allt för att öka våra kunders konkurrenskraft. Vårt fokus är framför allt “teknik till nytta för och i harmoni med affärsverksamheten” hellre än tekniken för teknikens egen skull. Vi jobbar mycket med både affärs- och IT-verksamheten hos våra kunder och tittar på helheten när vi bygger eller integrerar system. Därför har vi lärt oss mycket om vad som fungerar och inte inom de brancher vi verkar.

En del av vår kunskap har vi paketerat i vad vi kallar Mike Henry Business Components™ som vi tillhandahåller i paketform tillsammans med tekniken som den kör på. Exempel på en viktig grundläggande verksamhetskomponent som vi för är Mike Henry Accounting™ som tillhandahåller en web-integrerad tjänst för tid-, projekt- och affärsredovisning till bla våra konsulters företag men som är öppen och tillgänglig även för andra företag.

Vill du veta mera? Hör av dig till oss! Mata in dina kontaktuppgifter i fältet nedan så kontaktar vi dig omgående. Ring, SMS:a eller mejla om det passar dig bättre.